Tai yra mūsų forume. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti diskusijoje.
Sukurti temą | Į sąrašą
Kai myli kitus zmones.
laimingas zmogus tada kai jam viskas sekasi..arba kai salia yra mylimas zmogus..kuris bet kada gali istiesti pagalbos ranka...bet deja tokiu reta...todel dauguma paneliu ir nera laimingos..
Paviršutiniškai žvelgiant klausimas nėra sunkus. Bet gilenia samprata bei teorija žvelgiant, gana sunkus klausimas, sąkyčiau netgi retorinis. Naiviai atsakysiu: pesimistas jaučiasi laimingas tada, kada tampa optimistu, pastarasis nelaimingu jaučiasi tuomet, kada tampama pesimistu. Čia jumoro konstekte. Giliau suvokiant, kas yra laimė ? Didžioji dalis žmonių jaučiasi laimingi kuomet yra finansiškai gerai apsirupinę, turi šeimą, palikuonis, yra sveiki ir laimingi. Bet giliau žvelgiant į laimės pojučius, asmenybė staigiai gali tapt nebelaiminga jei nors vienas minėtų faktorių yra prarandamas. Materijos teikiami malonumai yra apgaulingi. Žmogus ar ankščiau ar vėliau vistiek tą laimės pojutį praras. Žmogus negali būt laimigas, kol jo siela yra nelaiminga. Tiktais dvasiškai užgrudinta asmenybė gali būt laiminga. Nes laimės pojūčius ji jaučia būdama akla, beturtė, bei vieniša. Joks praradimas jai šito jausmo niekada neatims.
tos ilgalaikes laimes busenos ner...Siandien as abstraksciai sakau,kad esu be galo laiminga siam gyvenime.Nors dar vakar verkiau ir buvau nelaiminga.Laime-tai tavo gyvenimo epizodai.Tik atsigrezes atgal zinai ar buvai kada laimingas zmogus ir niekad nezinosi ar busi laimingas...
Nezinau, gal daugelis ilgalaikes laimes busenos neturi, taciau manau yra zmoniu kurie ja turi. Juk yra tokiu zmoniu, jam sekasi ar nesiseka jie visada laimingi. Buna, kad net mirdamas sypsosi. Manau, kad ir man ta laimes busena kuo toliau tuo geriau sekasi pasiekti. Norisi tiketi ir reikia tiketi, kad ta busena nepaliks ateiti, taciau kaip tu sakai ateities niekas nezino. Belieka tik tiketi, klausyti sazines balso, laikytis gyvenimo patvirtintu taisykliu ir buti laimingam kol turi toki jausma.
laimingas?.......tai laikina busena,manau...zmogus nera visa laik laimingas,buna tik tam tikri momentai kada zmogus pasijunta laimingu.........ziurek jei nutinka kokia nelaime jis tada pasijunta pats nelaimingiausias........
Neturiu didelių turtų, neturiu garbingo posto, tačiau esu jaunas, sveikas, turiu gerų draugų ir esu laimingas, o toliau, kaip Dievas duos.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.